Ciepło, przyjemnie, rodzinnie. Idealny moment na przyjęcia i imprezy w gronie najbliższych. Jak przygotować ciekawe przystawki, których wykonanie nie zajmie nam pół dnia i do tego będą świetnie wyglądać? Wystarczy: ser feta, oliwki i arbuz.
Arbuz w różnych odsłonach

Składniki
- 1/4 arbuza;
- ser feta;
- czarne oliwki;
- wykałaczki;

Arbuz w różnych odsłonach – krok po kroku
Wykonanie jest banalnie proste. Kroimy arbuza i fetę na małe kawałki. Na wykałaczki nadziewamy: arbuza, fetę i oliwki. Układamy na pięknym talerzu i do przybycia gości trzymamy w lodówce. Na pewno taka przekąska wzbudzi wśród nich uznanie. Niebo w gębie!


Mam nadzieję, że spodobał się Wam mój pomysł na letnie przekąski. Owoc w nowej odsłonie 🙂
Chcę Was zaprosić na mój kanał na YouTube HAART pl. Będzie mi niezmiernie miło jeśli go subskrybujecie i regularnie odwiedzali. Będę publikować krótkie i rzeczowe filmiki DIY, również kulinarne.
Smacznego 🙂
Hania